Forma VITA

Zakaj svojo lepoto in sprostitev zaupati Alenki?
Prav je, da veste kdo sem, saj z rituali za nego telesa in obraza ter masažami z vami vzpostavljam stik in vstopam v vaše energetsko polje. Moja poklicna pot se je začela drugače…
Po gimnaziji sem končala univerzitetni študij, kadrovska smer ter to delo predano opravljala kar nekaj let. Vendar sem čutila, da lahko ljudem dam na drugačen način še več. Od nekdaj sem si želela pomagati ljudem, jih motivirati, pomagati, da dosežejo svojo najboljšo verzijo. Tako sem sledila svoji strasti in sanjam ter dokončala šolanje kozmetične stroke ter podkrepila širino z mnogimi tečaji doma in na tujem. Najbolj me osrečuje, ko pomagam delati ljudem prave korake. Sem naravna motivatorka, in zame ni lepše nagrade, kot je ta, ko človek tudi z mojo pomočjo spozna, kakšno neizmerno lepoto nosi v in na sebi.
Moje vsakodnevno delovanje je usmerjeno v doseganje in ohranjanje lepote, zdravja in dobrega počutja preko ritualov, od masaž do nege obraza – prilagojeno vsakemu posebej, glede na posebnosti stanja telesa in duha.
Pospremim vas na poti do pozitivnega odnosa do sebe in življenja. Masaže so moja strast, zato moje raziskovanje le teh ter učenje novih še vedno ni zaključeno. V vseh letih pa sem nabrala širok nabor najboljših masaž sveta in na stotine ur prakse. Ne maram naučenih masaž, temveč najrajši ukrojim vsako masažo po meri posameznika, saj le tako lahko dobi točno to, kar v tistem trenutku potrebuje. Prav tako se navdušujem nad malce drugačnimi masažami, npr. Masaža s kristali, lomi lomi, masaža za nosečnice,…
Svet lepote je moj svet. Že več kot 10 let se profesionalno ukvarjam z lepoto obraza. Ker se zavedam, da je pomembna predpriprava, poskrbim za svoj in vaš obraz najprej z NLO (naravnim liftingom obraza) oz telovadbo obraznih mišic, drugi pomemben element je masaža in profesionalna nega obraza, kjer sem resnična mojstrica.
V veliko veselje se mi je ukvarjati s podporo ženski energiji, zato sem tudi zaključila šolanje za doulo – obporodno spremljevalko. Spremljanje nosečnice, opora, nasveti in spremljanje pri porodu sodijo med najlepše izkušnje in poslanstvo.