Zdravje

Solni tretmaji 40 ali 60 minut

Za lajšanje zdravstvenih težav pri astmi, bronhitisu, pljučnih in kožnih obolenjih ter stresu. Za dvig imunske odpornosti, še posebej v hladnih mesecih. 40min terapije je kot 3 dni morja. Za intenzivno odplavljanje toksinov iz telesa, torej razstrupljanje, priporočamo detox solno terapijo, ki traja 60 minut.

Solno doživetje 60 minut

Doživite masažo v objemu solne sobe, kjer se sinergično združijo učinki obeh tretmajev. Intenziteta masaže: blaga do zmerno močna.

Terapevtska masaža hrbta 30 ali 45 minut

Za lajšanje težav s hrbtenico in vratom. Intenzivna masaža se izvaja najprej na masažnem stolu, nato na masažni mizi. Itenziteta masaže: zelo močna.

Masaža z ventuzami 20 ali 40 minut

Lajša težave pogojene z migreno, glavoboli, osteohondrozo, bolečinami v hrbtu, bronhitisom in astmo. Poznana in cenjena že v starem Egiptu. Tisočletja stara ter preverjena metoda blagodejno vpliva na težave s cirkulacijo ter limfo.Priporočamo tudi za otroke.

Anticelulitna masaža 30 ali 45 minut

Združuje ročno tehniko anticelulitne masaže, vakuumsko masažao ter izbrana negovalna sredstva. Za osupljive rezultate, preoblikovanje telesa in zmanjševanja pojavnosti celulita. Intenziteta masaže: zelo močna.

Masaža za bodoče mamice 60 minut

Masaža zasnovana posebej za potrebe nosečnic. Priporočamo od 12 tedna naprej. Poskrbi za prožne sklepe, razbremenjeno hrbtenico, ugodno vpliva na krvni pritisk nosečnice. Masaža se prilagaja vsaki nosečnici individualno, glede na potrebe. Izvaja se sede, na boku ali hrbtu.

Doula - porodna spremljevalka

Alenka Završnik je lahko tudi vaša poriodna spremljevalka. Alenka pomaga, informira, vzpodbuja bodoče starše in jim brezpogojno pomaga pri njihovi porodni izkušnji, kot edinstvenem dogodku, ki si ga vsaka mamica zapomni za celo življenje. Nudim različne doula pakete, ki vključujejo predporodne obiske, spremljanje pri porodu, poporodni obisk ter fotografiranje prvih trenutkov z vašim otročkom.

Protibolečinska masaža: terapevtska masaža hrbta in masaža telesa, 80 minut

Za lajšanje težav s hrbtenico in
vratom. Intenzivna masaža se izvaja najprej na masažnem stolu, nato na masažni mizi. Sledi
masaža celotnega telesa. Uporabljajo se tudi ventuze. Uporabljamo olja, ki delujejo protibolečinsko. Intenziteta masaže: zelo močna.