Sprostitev

Klasična masaža telesa, 50 minut

Za vse, ki prisegajo na klasiko, nudimo sproščujočo masažo telesa in obraza. Globinsko sprošča telo in živčni sistem, prekrvavi mišice ter blaži stres. Intenziteta masaža je: blaga. 

Masaža TAVŽENTROŽA 60 ali 90 minut

Najboljša masaža, kjer so združene tehnike in znanja iz celega sveta ter antistresna terapija, ki uravnoteži telo in duha. Počutili se boste popolnoma prerojene. Priporočamo pri izčrpanosti, stresu, nespečnosti. Intenziteta: srednje močna.

Ritual s HOPI ušesnimi svečkami 15 ali 45 minut

Hopi svečke nežno masirajo sluhovod, stimulirajo naraven proces čiščenja ušesnega masla, učinkovito odpirajo sinusne poti, lajšajo glavobol, sinusitis, rinitis
ter šumenje v ušesih. Sledi sproščujoča masaža obraza.

Sproščujoča masaža HRBTA 20 minut

Sprošča napete in obremenjene mišice hrbta, rahlja vozličke in vam povrne dober občutek. Intenziteta masaže: srednje močna.

Havajska masaža Lomi Lomi 60 ali 90 minut

Intenzivna masaža, sprošča globoko mišičje, sprošča zategnjenost. Lomi Lomi smo se učili na Havajih, kjer se tradicionalno prenaša preko šamanov iz roda v rod. Presega “navadno” masažo, saj se izvaja po intuiciji, ne po vnaprej naučenih gibih. Havajci verjamejo, da masaža zdravi na telesni, duševni in duhovni ravni, zato je ta masaža celostna ter odpravlja energetske ovire. Veliko je masažnih gibov s podlahtjo, komolci ter tehnike vibracije. Občutite masažo “ljubečih rok”. Intenziteta masaže: srednje močna.

 

Masaža z vročimi VULKANSKIMI kamni 30 ali 60 minut

Fuzija masaže s toploto in uravnotežanja energij. Dobrobiti 5.000 let stare tehnike, ki so jo uporabljali že stari Inki in Indijanci, uživajo zadovoljni klienti po celem svetu, kar jo uvršča med najbolj zaželene tretmaje. Holistično doživetje združeno s terapevtskim učinkom toplote vročih kamnov. Najbolj priporočamo v hladnih jesenskih in zimskih dneh. Intenziteta masaže: blaga do srednje močna.

Golf masaža 60 minut

Masaža zasnovana posebej za problematična področja igralcev
golfa. Sprostijo se napetosti, povečamo vitalnost in gibljivost sklepov, mišic in kit. Za še boljši golf
udarec brez bolečin. Itenziteta: močna masaža.

Masaža s KRISTALI 60 minut

Holistična masaža, kjer uporabljamo kristale, topla olja in kristalne eliksirje. Rezultati tega zdravilnega koktejla so naravnost osupljivi.Blagodejno vpliva pri sprostitvi, osebni rasti, izboljšanju samopodobe, vzpodbudi samozavedanje in duhovnost, obnovi ravnovesje, odpravlja blokade. Čisti in vzpodbuja ter uravnoteža delovanje čaker. Itenziteta masaže: blaga.

Alenkina masaža 60 ali 90 minut

Ena izmed naših najbolj priljubljenih masaž, masažne tehnike
prilagajamo vsakemu posamezniku, glede na trenutno stanje. Prepletajo se: terapevtska, klasična, športna masaža, masaža z ventuzami,..Intenzivna masaža, po kateri se boste počutili prerojene. Itenziteta masaže: močna masaža.

Masaža z masli/masažnimi ploščicami 60 minut

Negovalna masaža, kjer uporabljamo masažne ploščice oz negovalna masla. Popolnoma naravne sestavine, ki kožo izdatno negujejo in nas očarajo z dišečim vonjem. Priporočamo za izsušeno kožo, po sončenju, pozimi. Itenziteta masaže: blaga. 

Senior masaža 60 minut

Masaža posebej prilagojena vašemu zdravstvenemu stanju in počutju v zrelih letih. Inteziteta masaže: prilagojena vsakemu posamezniku.